B Fit – Bedrijfsfitness

WAAROM Bedrijfsfitness?

AAN HET WERK MET MEER BEWEGING!

Medewerkers doen steeds meer zittend werk, komen nauwelijks achter hun pc vandaan en bewegen ook na het werk te weinig. Het is met de sportiviteit in Nederland slecht gesteld en dat kan problemen opleveren.¬†Als de gezondheid en fitheid niet verbetert, liggen gezondheidsrisico’s op de loer: slechte conditie, stress, RSI, chronische aandoeningen en een toenemend ziekteverzuim.

B Smart

Investeer in de gezondheid van uw medewerkers. Het is een investering die zich dubbel en dwars terugverdient. Ze worden fitter en daarmee productiever. Het ziekteverzuim daalt en medewerkers motiveren elkaar en stimuleren elkaar geen training te missen. Het is de perfecte stok achter de deur, want de dagelijkse sleur krijgt er geen vat meer op. En de loyaliteit richting u als werkgever wordt vergroot.

Bedrijfsfitness | Medewerkers fitter | MR4PT
MOGELIJKHEDEN:

B Fit – At work

Een workout bij u in het bedrijf, in een ruimte met materialen die u al in bezit heeft of die u nog aanschaft voor de persoonlijke workouts voor uw medewerkers.

B Fit – Outdoor

Heeft u geen ruimte over? Dan neemt B FIT uw medewerkers mee naar buiten. Op een geschikte locatie verzorgt B FIT met de juiste materialen een goede workout.

AANMELDEN:

B Invited

Benieuwd naar wat MR4PT voor uw bedrijf en uw medewerkers kan doen? Vraag dan geheel vrijblijvend een gesprek aan. Hierin wordt gekeken wat het beste bij uw medewerkers en uw bedrijf past. Daarnaast wordt dan meteen duidelijk welke kosten onbelast zijn en welke niet. Maar MR4PT verzekert u, het levert meer op dan dat het kost!