Trainers

Mathijs Remmig; eigenaar van MR4PT, personal trainer en beweegdeskundige ‘Diabetes & Obesitas’.

Sport is altijd een belangrijk onderdeel geweest in mijn leven. Als klein jongetje vond ik stilzitten moeilijk en was ik altijd in beweging. Mijn drijfveer om mensen te helpen was op vroege leeftijd al duidelijk zichtbaar.

Na het CIOS te hebben afgerond, ben ik opgeleid tot personal trainer, waar ik in 2013 er mijn dagelijkse werk van heb gemaakt. Als specialisatie heb ik de opleiding ‘Beweegdeskundige Prediabetes’ afgerond. Zo kan ik mensen met diabetes en overgewicht nog beter helpen en begeleiden.

“Laat me je helpen, om samen je focus te pakken en te werken aan de betere versie van jezelf”.

Melissa Hendriks; leefstijlcoach, personal trainer en geeft lessen ‘poweryoga’

“Leuker dan vallen en opstaan, staan en opvallen.”

Één van de mooiste dingen van mijn vak is dat ik onderdeel mag zijn van het proces naar iemands doel. En ja, dat gaat met vallen en opstaan. Maar als je ziet dat de balans is gevonden en iemand straalt omdat het doel is behaalt en zich beter in zijn/haar vel zit, ben ik ontzettend trots dat ik daar een onderdeel van heb mogen zijn.

Balans is iets wat super belangrijk is. Ik kom dit ook veel tegen tijdens de leefstijlcoaching gesprekken. De balans tussen b.v. gezond eten en genieten van het leven of de balans tussen in- en ontspanning. Een aantal weken per jaar ben ik te vinden in Marrakesh. Waar ik zelf ook terug in balans kom.

Met Yoga vind ik heerlijk om die balans te vinden. Even de tijd nemen om bewust stil te staan bij je lichaam en geest. En alle prikkels om je heen even te laten voor wat het is.

“Ik help je graag in de zoektocht naar balans. En gun ook jou, dat je staat en opvalt.”

Robin Spanjaard; personal trainer en geeft o.a. ‘Boxing training

Mijn naam is Robin Spanjaard en sinds 2018 ben ik werkzaam als personal trainer bij MR4PT. De fitness/sport branche heeft altijd bovenaan mijn lijstje gestaan in mijn leven en ik ben er trots op dat ik van mijn hobby, mijn werk heb kunnen maken. Als fanatiek thaibokser heb ik jarenlang zelf op hoog niveau getraind en les gegeven bij verschillende top gyms.

Net als vele anderen ben ik begonnen als fitness/groepsles instructeur. Een aantal jaar later wilde ik naast alleen training geven ook de diepgang in met mensen en streefde ik er steeds vaker naar om anderen met behulp van mijn kennis en begeleiding hun doel te behalen. MR4PT heeft mij de kans gegeven om mijzelf verder te ontwikkelen en om nog meer ervaring op te doen als personal trainer. Deze kans heb ik met beide handen aangepakt.

Naast dat ik personal training geef, geef ik ook ‘Boxing Training’ aan kleine groepen. Op deze manier breng ik op mijn manier naast kennis en ervaring een stukje fun bij de trainingen.

“Ben jij de volgende die ik mag trainen met bokshandschoenen aan?”