Wie ben ik

Na jaren met plezier in sportscholen te hebben gewerkt, merkte Mathijs Remmig dat mensen meer behoefte kregen aan persoonlijke aandacht, laagdrempeligheid en privacy. In 2013 besloot hij om te starten als personal trainer. Eerst in de sportschool, waar hij ruimte huurde en later in een eigen studio voor meer privacy. Dit bleek een schot in de roos, want na twee jaar groeide hij al uit zijn jasje en verhuisde hij naar Kelvinstraat in Wijchen. Na 8,5 jaar aan huis te hebben gewerkt, verhuisde Mathijs met zijn bedrijf naar Havenweg 34B, om samen met diverse personal trainers en coaches te werken aan jouw doelen.

Inmiddels is MR4PT een personal trainingscentrum geworden waar een ambitieus en enthousiast team met verschillende specialisaties werken. De drie gecertificeerde personal trainers werken aan jouw lichamelijke doelen, met jouw wensen op een effectieve en verantwoorde wijze. Het is een proces van leren en bewust worden en niet alleen lichamelijk hard werken. Onze leefstijlcoach helpt je de balans te vinden tussen kennis en daadwerkelijke omschakeling in je leefstijl op jouw tempo en behoefte.

De gym bestaat uit 3 aparte ruimtes, een ruimte voor kleine groepstrainingen en een tweetal personal training studio’s (die eventueel ook samengevoegd kunnen worden bij grotere groepen) en een buiten gedeelte. Wil je na het sporten meteen door naar een andere afspraak is geen probleem, want de kleedkamer is voorzien van een douche, toilet en lockers om je spullen veilig op te bergen.

Waar ik voor sta:
Gedrevenheid, passie en doorzettingsvermogen van jezelf en van je coach of trainer. Alles wordt op alles gezet om jouw doel te behalen. Door onze persoonlijke benadering, coaching en een luisterend oor vormen we een beeld van de persoon achter de sporter. Op basis van dat beeld stellen we een op maat gemaakt persoonlijk plan op, waarbij we naast voeding en sporturen ook kijken naar karakter en leefgewoontes. Een plan met haalbare doelen, een omschakeling naar een gezondere leefstijl en een trainer die het maximale uit je haalt.

“Om hulp vragen is een teken van sterkte”